Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
8 990,00 Ft
Kezdj hozzá

Sokszor érzed úgy, hogy teher a posztolás?

Nem tudod mit írj? Mikor tedd ki? Hogyan csináld? Hogyan csinálják mások? A többi oldalnak olyan szépen összerakott bejegyzései vannak, a sajátodat meg úgy érzed, a közelében sincs? Ennek most véget vethetsz! Nagyon egyszerű, mégis igazán hasznos és praktikus trükköket árulunk el, amiktől gyerekjáték lesz a közösségi oldalad kezelése.

A kurzusról

Kevés az időd, de ennek ellenére nem szeretnéd elhanyagolni a social media felületeidet? Szeretnéd hatékonyan, az idődet jobban menedzselve előkészíteni, időzíteni akár egy heti tartalmat is?

Mutatjuk mire érdemes odafigyelni! Ezekkel a tippekkel, trükkökkel igazán gyerekjáték lesz a közösségi oldalaid menedzselése!

A kurzus célja, hogy megtanítsa neked, hogyan hozz létre hatékony és vonzó posztokat a Facebookon és az Instagramon. Nem kell többé időt és energiát pazarolnod azon gondolkodva, hogy mi lenne a legjobb tartalom. Ismerd meg az alapvető stratégiákat és trükköket, amelyekkel elnyerheted a közönséged figyelmét, és emlékezetessé teheted a márkád.

Mit fogsz tanulni?

  • Hatékony poszttervezést: Hogyan hozz létre tudatosan megtervezett posztokat, amelyek felkeltik a figyelmet és növelik az elköteleződést.
  • Kreatív tartalomfejlesztést: Hogyan alakítsd át az ötleteidet eredeti és látványos posztokká, amelyek azonnal magukra vonzzák a célközönségedet.
  • Hashtag használatot: Hogyan válassz és alkalmazz releváns hashtag-eket, hogy növeld a posztjaid láthatóságát és eléréseit.
  • Időzítést és ütemezést: Hogyan válassz megfelelő időpontokat a posztjaid megosztásához, hogy maximalizáld a hatékonyságot és az interakciókat.
  • Analitikát és optimalizálást: Hogyan használd az elérhető analitikákat és adatokat a posztjaid hatékonyságának nyomon követéséhez és javításához.
  •  

Heilmann Kitti
online marketing oktató

Rendkívül tapasztalt és jártas a digitális marketing legújabb trendjeiben és stratégiáiban. Kreatív megközelítése és egyedi látásmódja révén képes hatékony posztok létrehozására, amelyek kiemelik az ügyfelek márkáját és elérhetik a kívánt eredményeket a közösségi médiában.

Hogyan épül fel a tanfolyam?