SZÖVEGES FORMÁTUM

Facebook, Instagram posztok egyszerűen, hatékonyan

Sokszor érzed úgy, hogy teher a posztolás?

Nem tudod mit írj? Mikor tedd ki? Hogyan csináld? Hogyan csinálják mások? A többi oldalnak olyan szépen összerakott bejegyzései vannak, a sajátodat meg úgy érzed, a közelében sincs? Ennek most véget vethetsz! Nagyon egyszerű, mégis igazán hasznos és praktikus trükköket árulunk el, amiktől gyerekjáték lesz a közösségi oldalad kezelése.

A kurzusról

Kevés az időd, de ennek ellenére nem szeretnéd elhanyagolni a social media felületeidet? Szeretnéd hatékonyan, az idődet jobban menedzselve előkészíteni, időzíteni akár egy heti tartalmat is?

Mutatjuk mire érdemes odafigyelni! Ezekkel a tippekkel, trükkökkel igazán gyerekjáték lesz a közösségi oldalaid menedzselése!

A kurzus célja, hogy megtanítsa neked, hogyan hozz létre hatékony és vonzó posztokat a Facebookon és az Instagramon. Nem kell többé időt és energiát pazarolnod azon gondolkodva, hogy mi lenne a legjobb tartalom. Ismerd meg az alapvető stratégiákat és trükköket, amelyekkel elnyerheted a közönséged figyelmét, és emlékezetessé teheted a márkád.

Mit fogsz tanulni?

Heilmann Kitti

online marketing oktató

Rendkívül tapasztalt és jártas a digitális marketing legújabb trendjeiben és stratégiáiban. Kreatív megközelítése és egyedi látásmódja révén képes hatékony posztok létrehozására, amelyek kiemelik az ügyfelek márkáját és elérhetik a kívánt eredményeket a közösségi médiában.

Több éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, és az online kurzusán keresztül tudását és tapasztalatait osztja meg veled. Az inspiráló és támogató oktatói stílusa segít felfedezni saját kreativitásodat és képességedet, hogy kihozd a legjobbat a közösségi média jelenlétedből.

Hogyan épül fel a kurzus?

5 fejezet • 13 lecke • kb. 60 perc olvasási idő

Ezek a tanfolyamok is érdekelhetnek:

Facebook, Instagram posztok egyszerűen, hatékonyan

Sokszor érzed tehernek Facebook vagy Insta oldaladat? Segítünk ezen, hogy neked is egyszerűen menjen a posztolás!

Szenvedélyünk az online marketing. Célunk, hogy tudásunkat neked is átadjuk, hogy vállalkozásodat sikerre vigyed. Tarts velünk!
mentorok
alapítók
Online tudásanyagok

Videós vagy szöveges formában. Válaszd azt, amelyik neked szimpatikusabb!

Szakértő mentorok

Oktatóid tapasztalt marketing szakemberek.

Korlátlan hozzáférés

Az előfizetett kurzusaidhoz korlátlanul hozzáférsz.

Kezdjük el együtt felépíteni vállalkozásodat!

Nincs időd tanulni? Vagy egyszerűen csak nem te akarsz a posztokkal, hirdetésekkel bajlódni? Netán megújítanád weboldalad? Keress minket bátran, beszéljük meg, hogy miben tudunk segíteni!