SZÖVEGES 
FORMÁTUMÚ TANANYAG

Facebook, Instagram posztok egyszerűen, hatékonyan

Sokszor érzed úgy, hogy teher a posztolás?

Nem tudod mit írj? Mikor tedd ki? Hogyan csináld? Hogyan csinálják mások? A többi oldalnak olyan szépen összerakott bejegyzései vannak, a sajátodat meg úgy érzed, a közelében sincs? Ennek most véget vethetsz! Nagyon egyszerű, mégis igazán hasznos és praktikus trükköket árulunk el, amiktől gyerekjáték lesz a közösségi oldalad kezelése.

Ezekkel a tippekkel, trükkökkel igazán gyerekjáték lesz a közösségi oldalaid menedzselése!

A kurzus célja, hogy megtanítsa neked, hogyan hozz létre hatékony és vonzó posztokat a Facebookon és az Instagramon. Nem kell többé időt és energiát pazarolnod azon gondolkodva, hogy mi lenne a legjobb tartalom. Ismerd meg az alapvető stratégiákat és trükköket, amelyekkel elnyerheted a közönséged figyelmét, és emlékezetessé teheted a márkád. 

Mit fogsz tanulni?

Kevés az időd, de ennek ellenére nem szeretnéd elhanyagolni a social media felületeidet? Szeretnéd hatékonyan, az idődet jobban menedzselve előkészíteni, időzíteni akár egy heti tartalmat is?

01.

Hatékony poszttervezést

Hogyan hozz létre tudatosan megtervezett posztokat, amelyek felkeltik a figyelmet és növelik az elköteleződést.

02.

Kreatív tartalomfejlesztést

Hogyan alakítsd át az ötleteidet eredeti és látványos posztokká, amelyek azonnal magukra vonzzák a célközönségedet.

03.

Hashtag használatot

Hogyan válassz és alkalmazz releváns hashtag-eket, hogy növeld a posztjaid láthatóságát és eléréseit.

04.

Kiemelések létrehozását

Hogyan tudod még pofásabbá, esztétikusabbá tenni bejegyzéseidet? Mások hogyan csinálják, amikor nincs is olyan opció, hogy félkövér betű? Megmutatjuk!

05.

A Meta használatát

Hogyan tudod a legegyszerűbben és leghatékonyabban egy felületről kezelni bejegyzéseidet és történeteidet.

06.

Időzítést és ütemezést

Hogyan válassz megfelelő időpontokat a posztjaid megosztásához, hogy maximalizáld a hatékonyságot és az interakciókat.

Kik lesznek az oktatóid?

NAGY BOGLÁRKA

online marketing oktató

Nemzetközi online marketingben is jártas szakember. A KKV szektor specialistája. Több éves szakmai tapasztalata és tudásvágya az, ami előreviszi és folyamatosan képzi magát a legújabb trendekkel, eszközökkel kapcsolatban.

HEILMANN KITTI

online marketing oktató

Rendkívül tapasztalt és jártas a digitális marketing legújabb trendjeiben és stratégiáiban. Kreatív megközelítése és egyedi látásmódja révén képes hatékony posztok létrehozására, amelyek kiemelik az ügyfelek márkáját és elérhetik a kívánt eredményeket a közösségi médiában.

Röviden a kurzusról:

Mit kell tudnod a kurzusról?

Nem egy kész sablont kapsz, amit bármikor, bármire tudsz használni. Ilyen igazából nem létezik, hiszen gondolj csak bele: egy műszempillás vállalkozásnak is teljesen más a célcsoportja és témája, mint egy Michelin csillagos étteremnek. Nem tudod ugyanazt és ugyanúgy mondani a két célközönségnek. 

Itt nálunk ahhoz kapsz egy biztos alapot, hogy a lehető legkönnyebben és leghatékonyabban tudd elkészíteni közösségi média bejegyzéseidet. Mutatjuk mire érdemes odafigyelni!

Ezekkel a tippekkel, trükkökkel igazán gyerekjáték lesz a közösségi oldalaid menedzselése.

Szöveges formátumú tananyagot adunk, ahol szükséges, képekkel illusztrálva és bemutatva a lépéseket. Könnyen követhető, egyszerűen értelmezhető.

A vásárlást követően korlátlan hozzáféréssel fogsz rendelkezni. Nem jár le a tagságod, nem futsz ki az időből. Bármikor, bárhonnan végigveheted az anyagot, ha kell többször is.

Mivel ez nem bejegyzett oktatási anyag, így vizsga sincs a kurzus elvégzését követően. Azonban tudásod ellenőrzése céljából készítettünk egy rövid kvízt, amit ha helyesen válaszolsz meg, kapsz a végén egy tanusítványt, hogy elvégezted kurzusunkat.

5 fejezet, 13 lecke. Egymásra épülnek a témák, így célszerű sorban haladni.

Sokszor érzed úgy, hogy teher a posztolás?

Ennek most vége! Csináld végig a kurzusunkat, ahol olyan naprakész és rögtön hasznosítható tudást szerzel, amivel azonnal érzed a hatást: könnyebb, gyorsabb lesz a social media felületeid kezelése, nem beszélve arról, hogy sokkal hatékonyabb is lesz!